info@aup.com.ua
+380 67 372 2733

Вебсемінар із психологічної допомоги Архаїчна казка “Сльози і гнів дракона”

Говоримо про те, як правильно спілкуватися про біль, легалізувати та трансформувати злість у дитини в голос, емоції, рух та предмети.
 
– Головне – це відтворити довіру з дитиною, – вважає доктор психологічних наук Галина Гандзілевська. – Зараз важливо показути, що дитина не одна, що навколо є інші люди, які готові прийти на допомогу, вислухати та підтримати.
 
На початку відео – казка, де зазначені ситуації, в яких дитина має відповідно відреагувати. Наприкінці відео - методологічні роз'яснення та акцентування уваги на ключових особливостях, на що звернути увагу і куди спрямувати, для дорослих.
 
– Велика прохання, коли розмовляєте про втрати чи використовуєте це слово з дітьми, не робити це по "гарячим слідам". Дуже важливо, щоб у дитини пройшло декілька тижнів після стресу, коли вона вже адаптується, – радить психологиня Олена Ратінська.
Спікерки – доктор психологічних наук, професор, професор кафедри психології та педагогіки Національного університету “Острозька академія” Галина Гандзілевська та психологиня Олена Ратінська. Казкотерапія може вважатися окремим мистецтвом, якому вже точно пару тисяч років. Але нас цікавить те, що це основне джерело переосмислення дійсності. Ці та інші теми у прямому ефірі на ФБ-сторінці АУП. Якщо у когось виникнуть запитання – можна відразу задати спікеркам під час трансляції чи написати у коментарях під відео.
Академія української преси продовжує проєкт з протидії дезінформації, підтримці психологічної та фізичної безпеки.
Більше відео на цю тему 👇 https://www.facebook.com/watch/498477023543677/1111144216095468/
tagclockmagnifiercrossmenuchevron-downarrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram