«Про вакцини для учителів: теорія та медіаграмотність».

Каліберда М. С.
Про вакцини для учителів: теорія та медіаграмотність / М. С. Каліберда. — К: Академія української преси, 2021. — 78 с

ISBN 978-617-7370-41-2

Тема вакцин та вакцинації недостатньо представлена в освітніх матеріалах для ЗЗСО, університетських курсах педагогічних ЗВО та в курсах підвищення кваліфікації освітян.

Навчально-методичний посібник покликаний заповнити цю прогалину. У чотирьох розділах посібника коротко схарактеризовано основні події історії  створення вакцин, мету вакцинації, типи й компоненти вакцинних препаратів, процеси їх створення, перевірки та оцінювання ефективності, а також побічні подій, що  супроводжують щеплення. Теоретичні відомості доповнені ідеями та алгоритмами  вправ для роботи з учнівством, спрямованими на включення наукового матеріалу  та елементів освіти з медіаграмотності в освітній процес.

Посібник розрахований на викладацьку спільноту суб’єктів підвищення кваліфікації  педагогічних працівників, учительство ЗЗСО, студентів та студенток педагогічних  спеціальностей та широкий загал, зацікавлений у розвитку медіаграмотності у царині  природничих наук.

Завантажити

Виготовлення цього посібника стало можливим завдяки фінансовій підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що була надана через проект «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Ця програма зміцнює українські медіа та розширює доступ до якісної інформації. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю громадської організації «Академія української преси» та не обов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *